Over mij, Kaj Moerenhout:

Met mijn bedrijf streef ik ernaar de online uitstraling van bedrijven te verbeteren met krachtige beelden. Door mijn expertise in fotografie en video’s kan ik zowel klanten als de samenleving direct waarde bieden.

Op de middelbare school ben ik begonnen met het maken van filmpjes. In eerste instantie alleen voor de schoolkrant. Later ben ik ook video’s gaan produceren voor andere opdrachtgevers. In januari 2014 heb ik het bedrijf Kaj Moerenhout Media opgericht. Ik was toen 16 jaar. Inmiddels loopt dit bedrijf goed. Bekende klanten zijn o.a. de VVD, Theek5 en Lightyear. Verder werk ik veel voor particulieren in de omgeving van Breda en Tilburg.

KVK: 60039191

Mail: kaj@kajmoerenhout.nl

Tel: 06-26763998

Kom meer over mij te weten via sociale media. De links staan rechts onderaan de pagina.