Werkwijze:

Laat je door mij je bedrijfsvideo produceren? Dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Je communiceert direct en op een informele manier met de persoon die de video produceert. Daardoor voldoet het eindproduct dat ik aflever aan al jouw wensen.

Ook al is elke video anders, het proces dat we doorlopen is in grote lijnen gelijk:

Verkenning

Ik kom altijd eerst bij je langs. We doen dan een verkenning waarin jouw wensen centraal staan. In de verkenning gaan we kijken hoe we samen aan de slag gaan. Deze wensen werken we verder uit, en worden vertaald naar een offerte.

Ontwikkeling video

Iedere goede video is gebaseerd op een idee: het creatieve concept. Het creatieve concept gaat leiden tot een video waarmee we jouw doel gaan bereiken. Om jouw doel te realiseren bereiden wij de video van a tot z voor.

Productie

Op locatie ben ik zelf sowieso aanwezig, eventueel met andere crewleden. Tijdens de opnamedag verfilmen we het concept. Daarin staan we open voor veranderingen. Het aantal opnamedagen hangt af van het concept. Tijdens de opname is er regelmatig overleg over de voortgang, en is het mogelijk binnen de afspraken aanpassingen door te voeren. Graag doe ik dat door middel van puzzelen en sparren.

Montage

Nu we alles gefilmd hebben starten we met de montage. Van al het materiaal maken we jouw droomvideo. Graag betrek ik je bij deze fase. Je kunt dan zien hoe de video tot stand komt.

Oplevering

Vanwege dit proces zal de video aan al je verwachtingen voldoen. De oplevering kan op verschillende manieren, dit bespreken we tijdens de verkenning.

Hieronder een voorbeeld van een bedrijfsvideo. Deze video is geproduceerd in opdracht van JE! Marketing.

Onderstaande promotievideo heb ik geproduceerd voor Mad Hat